Ray of Sunshine

Over Mij

Sinds mijn kindertijd ben ik al bezig met dingen die om mij heen gebeurde die ik niet kon verklaren. Vaak stemmingen en energie├źn die ergens in een ruimte of om mensen heen hangen. Toen ik ouder werd ben ik me meer gaan verdiepen in het spirituele. Door middel van verschillende opleidingen, cursussen, bijscholingen en workshops in de afgelopen 20 jaar ben ik gekomen waar ik nu ben. Een intu├»tief mens met een nuchtere kant.

Naast het werken met mensen is het readen van dieren iets wat ik ook met heel veel plezier en passie doe. Hoeveel van ons noemen hun dier niet hun beste vriend(in)? En voor je beste vriend(in) wil je alleen maar geluk. Maar soms weet je niet precies wat je beste vriend(in) wilt/voelt of ben je gewoon nieuwsgierig naar het verhaal van je vriend(in). Het is geweldig om in die vriendschap een klein stukje bij te dragen.

Zelf heb ik twee katten, en tot voor kort paarden gehad, en probeer altijd vanuit hun belang te handelen. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik bij mijn eigen dieren ook de hulp van anderen inroep als ik vast zit in mijn eigen gevoel en even niet meer helder kan denken. Daar ben je ook mens voor. Toegeven dat je het even niet weet en om hulp vragen bij anderen. En hoe ontzettend moeilijk is hulp vragen voor vele van ons? Ook ik heb dat moeten leren.

Verder ben ik naast vrijwilligster bij de Dierenambulance Amsterdam een fanatiek hardloopster, voor mij de ideale manier om gedachten los te laten en in het hier en nu te zijn. Het hardlopen geeft mij verbinding met de natuur. Ik kan me hiermee opladen en stil worden. Iets wat erg fijn is als je in een drukke stad als Amsterdam woont waar altijd veel energie hangt. Ik heb een goede balans gevonden. Alhoewel, dat mooie boerderijtje in een rustig natuurgebied roept ook wel :)