Ray of Sunshine

Reading

In een reading komen verschillende levensdingen ter sprake maar verloopt wel in een soort vaste lijn. Daarmee bedoel ik dat tijdens het readen verschillende energetische lagen lees. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan chakra’s en aura’s. Wat op het moment van de reading, jouw leven, belangrijk is komt naar voren en de uitkomst kan ik vantevoren dus ook niet bepalen. Ik ben immers alleen een doorgeefluikje.

Sommige mensen hebben wat angst voor reading. Dat begrijp ik helemaal. Het is ook best spannend als een vreemd persoon dingen over je gaat vertellen. Wat ziet ze? Wat gaat ze zeggen? Oooh, als ze maar niet weet wat ik gisteravond gedaan heb :) Met zekerheid kan ik zeggen dat wat niet genoemd of gezien mag worden ook niet ter sprake komt. Misschien is het ook wel fijn om te weten dat ik de informatie die ik mag vertellen, uiteraard niet bespreek met anderen en misschien nog beter: niet onthoud. Dat is een prima bescherming voor mezelf en voor jou. De informatie die ik doorkrijg is immers alleen voor jou bedoeld en niet voor mij! Onthou vooral: dat wat jou kan helpen om verder te komen mag verteld worden. En daar wil je een reading voor toch?

Een reading is echt een ontzettend mooi kado aan jezelf! Het geeft je duidelijkheid, helderheid en energie om weer verder te gaan met het pad in je leven (of misschien juist wel het andere pad waar je over twijfelde ;) )

Iemand die read is niet per definitie een toekomstvoorspeller. In ieder geval: ik niet. Ik kan je dus niet vertellen of je die felbegeerde baan gaat krijgen of dat je een ander huis gaat krijgen om maar wat onschuldige voorbeelden te noemen. Een reader is ook niet iemand die alles weet van je. Als je bij me zit en denkt ‘waarom zegt ze niks over die enorme ruzie die ik vanmorgen had met mijn baas’ dan is dat natuurlijk wel heel vervelend voor je maar in de reading op dat moment waarschijnlijk niet van belang. Misschien ligt achter die ruzie wel iets heel anders en wordt juist dat wel benoemd in de reading.

Een reader is ook geen goeroe maar een gewoon mens die zichzelf zo ontwikkeld heeft dat zijn/haar intuïtie scherp gesteld heeft. Ik heb ook rimpelingen in het leven langs zien komen en kom ook situaties tegen die niet makkelijk zijn. Net als ieder ander mens. En juist dat maakt mij een goede reader met een innerlijk wezen die het leven van de zonnige kant wil zien. Net als jouw innerlijke wezen! Laat jouw zonnestraaltjes maar schijnen!

Praktisch

De reading vindt plaats in Amsterdam en duurt ongeveer een uur. Omdat je veel informatie krijgt tijdens een reading kan het zijn dat er wat informatie verloren gaat. Soms hoor je, of onthoud je, iets niet en dan is het jammer als je niet meer weet wat er gezegd is. Daarom wordt de reading ook opgenomen, en toegemaild, zodat je het later rustig kan terug luisteren.

Tijdens een reading beantwoord ik geen vragen. Vragen komen vanuit het hoofd terwijl met een reading op een dieper niveau gekeken gaat worden. Dat gaat voorbij het hoofd denken. Het ego kan leuke en interessante vragen bedenken maar een reading gaan niet over het ego, maar over het diepe innerlijk weten. Het hoofd bedenkt ook uitvluchten, denkt praktisch en onbewust kan het een reading beïnvloeden als er vragen gesteld worden. Uiteraard beantwoord ik wel vragen als er iets onduidelijk is over de reading.

Behalve de reading kan ik je, als je daar behoefte aan hebt, ondersteunende oefeningen geven om thuis mee aan de slag te gaan.

Een reading is iets heel persoonlijks en intiems. Daarom is het ook niet mogelijk om tijdens een reading te komen met vragen over mensen om wie je bijvoorbeeld bezorgt bent. Alle informatie is voor jou bedoeld. Het kan echter weleens gebeuren dat iemand spontaan ter sprake komt, zeker als je kinderen hebt, maar een reading gaat om jou en om jou alleen. (en hoe heerlijk is dat)

Voorwaarden voor een reading

Als je medicijnen gebruikt vanwege ernstige psychische problemen kan ik je helaas geen reading geven. Mocht je twijfelen neem vooral contact op. Als ik twijfel tijdens het contact in de praktijk en voel/merk dat er dermate ernstige psychische problemen zijn waardoor een reading niet goed zou zijn behoud ik mij altijd het recht voor om de reading niet te starten of acuut te beëindigen. Ik ben geen arts en om de veiligheid te waarborgen heb ik deze regel ingesteld. Wees ook eerlijk, dat is echt in je eigen belang.

Om een reading te ontvangen moet je meerderjarig zijn. Als je interesse hebt in een reading voor je kind kan ik je doorverwijzen naar collega’s die zich gespecialiseerd hebben in kinderreadingen en/of kindercoaching. Een reading met een kind gaat samen met een ouder. Laat je minderjarige kind met een reading nooit alleen. (NB Kindercoaching is geen reading)